Boek over Henk Melgers gepresenteerd

De zon scheen op de dag dat het boek De onbekende wereld van Henk Melgers gepresenteerd werd op Landgoed Verhildersum waar ook de tentoonstelling 'Met verve' te zien is met werk van Melgers. Doeke Sijens overhandigde het eerste exemplaar aan de Commissaris van der Koning René Paas. 

Lees meer

Terugkijken: Michelle van Dijk in Donner

Van Michelle van Dijk verscheen onlangs de roman Witter dan sneeuw. Witter dan sneeuw is het ontroerende, grappige en harde verhaal van een vrouw van deze tijd: millennial, hartenbreker, gebrokene, dochter, moeder, zondaar, feminist. Dat zijn nogal wat thema's voor een goed gesprek. In boekhandel Donner interviewde Miriam Piters de schrijfster over haar nieuwe roman.

Lees meer

Presentatie van De andere stad van Michal Ajvaz

Een digitale bijeenkomst om het boek De andere stad van Michal Ajvaz te presenteren. Vertaalster Tieske Slim over het boek dat juist in de Boekenweek extra aandacht verdient omdat het over boeken en andere werelden gaat. De schrijver Ajvaz is aanwezig via Zoom (met Petra Prins die tolkt).

Lees meer

Remco Ekkers overleden (1941-2021)

Dichter, schrijver, recensent Remco Ekkers is onverwacht overleden. Remco is 79 jaar geworden.

Lees meer

Michelle van Dijk presenteert Witter dan sneeuw bij boekhandel Donner

De nieuwe roman van Michelle van Dijk ligt nu in de boekhandel. Een echte presentatie is er niet maar Michelle zal de roman op 4 juni bij signeren bij boekhandel Donner in Rotterdam.

Lees meer